Програма Тимошенко найраціональніша, бо передбачає інвестиції в речі з науковим потенціалом – Мирослав Попович

Підсумком другого туру президентських виборів прямо пропорційно залежить від різниці голосів між фаворитами у першому турі, таку думку сьогодні висловив вчений, академік НАНУ, доктор філософських наук Мирослав Попович.

За словами Мирослава Поповича, він же і довірена особа одного із кандидатів у президенти Юлії Тимошенко, в першому турі президентських виборів ніхто не набере більше 50 % голосів, до другого туру пройдуть лідер опозиції Віктор Янукович та Юлія Тимошенко, в результаті все вирішить різниця голосі першого туру.

Послухати вченого зібрався повний зал, так, що місць вільних не було, однак вже після перших 30 хвилин студенти, якщо не спали, то просто покидали приміщення.

Окрім констатації вже відомих істин, Мирослав Попович зазначив, що не хоче перетворювати зустріч у передвиборчу агітацію чи критику кандидатів у президенти. Утім, вчений розповів, як йому було неприємно звертатись з офіційним листом до Президента України Віктора Ющенко щодо його останніх виступів.

Програма Юлії Тимошенко найраціональніша, наголосив Мирослав Попович, бо вона обрала два найнеобхідніші шляхи – реформування сільського господарства та передбачає інвестиції в речі з науковим потенціалом.

old_editor, 11.01.2010 19:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини