Якщо виграє Янукович, то Тимошенко стане прем’єром, якщо перемогу здобуде Тимошенко, то Янукович прем’єром не стане — Яценюк

Кидання каміння в город своїх політичних опонентів така ж необхідна складова будь-якої агітаційної прес-конференції кандидатів у президенти, як вода у супі. Чим ближче до виборів, тим більше те «каміння» стає критичнішим та провокаційним, вважає кандидат в Президенти Арсеній Яценюк.

На його думку, Тимошенко та Янукович — дві політичні фігури, які нічим не відрізняються, крім статі, такі собі дві політичні фірми, які працюють за одним принципом — все мені, те, що залишилось теж мені і держава в тому числі.

Кандидат у Президенти зазначає, що вибори 2010 року — це вибір між минулим та майбутнім, в цьому контексті він, Арсеній Яценюк, щось зовсім інше та нове, Україні потрібен новий президент, тому політик закликає прийняти правильне рішення кожному українцю.

В разі перемоги чи Юлії Тимошенко чи Віктора Януковича, їх доведеться витісняти з влади ще понад десяток років, а сусіди братимуть приклад, як можна триматись за владу руками та ногами, говорить Арсеній Яценюк.

Те, що Тимошенко та Янукович — одне політичне угрупування — не припущення, а факт, каже Арсеній Яценюк. За словами політика, люди партії Віктора Януковича біжать до БЮТ і навпаки, в них спільні ідеї та бачення політики. Арсеній Яценюк вважає, якщо виграє Віктор Янукович, то Юлія Тимошенко неодмінно стане прем’єр-міністром, якщо перемогу здобуде Вона — Янукович прем’єром не стане, але його люди перейдуть до Юлії Тимошенко.

old_editor, 06.01.2010 11:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини