У Яценюка закінчилися гроші на передвиборчу рекламу, він згортає палатки. Але каже, що не може допустити, аби люди мерзли в руки

Кандидат на пост глави держави Арсеній Яценюк прагне відрізнятись від своїх політичних опонентів у всьому, в тактиці передвиборчої агітації особливо, навіть відмовився від агітаційних палаток . Мовляв і людей шкода, бо холодно, та й економніше. (Хоча деякі політологи, зокрема Володимир Фесенко, вважає, що у Яценюка просто закінчилися гроші. Зокрема, на його думку, про це свідчать звільнення із займаних посад ряду керівників регіональних організацій «Фронту змін»).

За словами Арсенія Яценюка, він найперший встановив свої агітаційні палатки, потім це зробили всі конкуренти. Основне, що люди про нього дізнались, а там вже немає доцільності впихати кожному перехожому газетку чи агітку. «Пройшовся по агітаційних палатках своїх конкурентів і відмовився від своїх», — зазначив Арсеній Яценюк на прес-конференції в Івано-Франківську.

Друга причина, чому відсутні різнокольорові палатки Арсенія Яценюка більш благородна - на вулиці мороз, людям холодно в руки, більше того — всі б просто похворіли, якби в таку погоду стояли у палатках (проте чомусь, коли в Україні була перша хвиля епідемії на грип, палатки Яценюка стояли, принаймні в Івано-Франківську). По-третє, такий хід економить ресурси.

«Все, що треба було донести до людей — я доніс», — сказав Арсеній Яценюк.

old_editor, 05.01.2010 18:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини