«Говерла» готується до матчу із «Пульсаром», граючи у футбол

Після короткої новорічної паузи баскетболісти івано-франківської «Говерли» повернулися до тренувань і уже в повну силу готуються до матчу-відповіді Кубку української баскетбольної Суперліги проти рівненського «Пульсару», що відбудеться завтра.

У неділю «говерляни» вирішили позабавлятися і пограти ... у футбол. В імпровізованому товариському матчі гравці та тренери «Говерли», розділившись на дві команди, поганяли м’яча по паркету коледжу фізичного виховання. Підняття настрою та бойового запалу перед відповідальними матчами ніколи не завадить, кажуть тренери команди.

Нагадаємо, що 30 грудня наші баскетболісти у Рівному в дуже напруженому матчі поступилися «Пульсару» 69-74. Зараз у турнірній таблиці групи «А» «Говерла» посідає четверте місце, маючи 3 перемоги та 4 поразки. Завтрашні суперники франківців знаходяться на щабель вище — 4 перемоги та три поразки. Матч проти «Пульсару» стане вирішальним у боротьбі за третю сходинку та вихід у плей-оф турніру, щоб продовжити боротьбу в Кубку Суперліги «Говерлі» обов’язково потрібно перемагати з різницею в 6 і більше очок.

old_editor, 04.01.2010 15:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини