Коли вже й оперні співаки, такі як Володимир Гришко, співають під фонограму, це соромно — Годо

Вчора в Івано-Франківську відбувся концерт всесвітньо відомого українця Годо. На прес-конференції перед концертом він розповів про те, що в українській музиці відбуваються жахливі речі — всі, так звані, співаки виконують пісні під фонограму. «Коли вже й оперні співаки, такі як Володимир Гришко, співають під фонограму, це соромно», — сказав Годо.

За його словами, нині по радіо і телебаченні крутять абсолютно бездару музику. «Музику добру не крутять, бо це вважається неформатом», — зауважив співак.

Свою музику і свої пісні Годо вважає добрими і говорить про те, що ніколи не дурить своїх глядачів, виконує пісні тільки наживо. Як наслідок вчора вранці в нього був трохи захриплий голос, після великого концерту у Львові. Відновлювати голос Годо збирався грибною юшкою, саме ця страва йому на Прикарпатті смакує найбільше.

Концерт Годо відбувся в рамках всеукраїнської мистецької акції «З Україною в серці».

«Цей тур — моя власна ініціатива. Ми проводимо його за власний рахунок. Кошти, які надходитимуть від продажу квитків, підуть лише на часткове покриття витрат, пов’язаних із організацією шоу, — сказав Годо. — Сьогодні якраз той час, коли не варто сидіти і мовчати. Я хочу донести свою позицію до інтелігенції».

old_editor, 25.12.2009 15:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини