Івано-Франківська «Говерла» здобуває першу домашню перемогу в Суперлізі. Фрейзер — найкорисніший гравець туру

Після матчу з львівською «Політехнікою» івано-франківці розпрощалися з двома виконавцями — росіянином Голубєвим та українцем Скуматовим, натомість підписавши американського центрового Дерела Такера, який успішно виступав у європейських та азіатських клубах. Отож перед матчем усі очікували дебюту новачка ну і звісно першої домашньої перемоги «Говерли».

Поєдинок із рівненським «Пульсаром» розпочався ривком гостей 5-0. Але досить швидко оговтавшись від такої наполегливості гостей із Рівного завдяки Спарксу франківці здійснили ривок 7-0. Надалі в першій чверті на майданчику все ж точилася рівна боротьба, але перехопивши ініціативу, господарі тільки нарощували свою перевагу і як результат 23-16.

Друга чверть ознаменувалася виходом на майданчик новачка Такера, який дуже вдало увійшов у гру. Спаркс, Кудрявцев, Такер та Фрейзер, що за другу чверть порадував глядачів чотирма слем-данками, просто «змели» суперника — 54-30.

У третій та четвертій чверті наставник «Говерли» Євген Мурзін дав пограти майже усім виконавцям, що були у заявці на матч. На малюнок гри це суттєво не вплинуло. Без особливих проблем франківці довели матч до логічної перемоги — 91-61. Зазначимо, що Майкл Фрейзер за підсумками матчів уікенду увійшов до символічної п'ятірки туру. Також форвард «Говерли» став найкориснішим гравцем туру.

old_editor, 14.12.2009 15:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини