Віктор Терен вважає, що Ющенко і Янукович брати-близнюки і називає п’ять ознак їх спорідненості

Немає нічого дивного в тому, що Віктор Ющенко і Віктор Янукович близькі один-одному.

Про це сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську сказав нардеп Віктор Терен.

По-перше, вони обидвоє мають близьке відношення до колишнього президента Леоніда Кучми. «Віктор Ющенко навіть казав, що Кучма йому, як батько», — сказав Віктор Терен.

По-друге, стосунок до «Росукренерго». «Народили «Росукренерго» Янукович і Кучма, а запустили в Україну Ющенко з Єхануровим», — вважає нардеп.

По-третє, ставлення до людей. «Янукович має звичку дубасити своїх однопартійців. А Ющенко заявляє членам Нашої України: я вас знайшов на смітті, я з вас людей зробив», — говорить Віктор Терен.

По-четверте, любов до птахів. «Янукович купив собі черевики із страуса, а потім в них роз’їжджав по Європі, а Ющенко поїхав у Ялтинський зоопарк і випросив для себе дуже рідкісного і дорогого птаха — горбатого ворона. Щоб він був тільки у нього, в результаті ворон втік», — каже нардеп.

По-п’яте, вони працелюби. «У Януковича кожен тиждень розписаний по днях: понеділок — гольф, вівторок — теніс і так далі. А Ющенко розповідав, як він цілими днями ходив з дітьми по лісу і шукав кота. Одним словом Ющенко і Янукович — це брати-близнюки», — зауважив Віктор Терен.

За його словами, і завдання у них тепер одинакові: «Один мочить Юлю на сході, інший — на заході».

old_editor, 10.12.2009 19:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини