Журналістів не пустили на прес-конференцію Литвина. Обласна і центральна прес-служби переводять один на одного стрілки

Кандидатів на пост Президента України захопила їхня невимовна слава. Свобода слова, за яку борються так звані «кандидати», пропіарена у їхніх спічах, проте дещо не пропрацьована на ділі.

Сьогодні своє ставлення до роботи журналістів вдалося проявити штабу Литвина.

На прес-конференцію з Володимиром Литвином, яка відбулася в Обласній науковій бібліотеці ім. І.Я. Франка, журналіста «Малакави» не впустили, пояснюючи свої дії відсутністю акредитації. До речі, «Малакава» не єдиний представник преси, якому не вдалося потрапити на зустріч з Литвином.

Цікаво, що у запрошенні для преси, яке розсилала прес-служба Івано-Франківської обласної організації «Народної Партії», повідомлення про необхідність акредитації не було.



«Нам було дано розпорядження розіслати повідомлення для ЗМІ, а Київ мав свій список журналістів, згідно якого повинен був повідомляти про акредитацію»
, — повідомили «Малакаві» в обласній прес-службі «Народної Партії».

На це у Штабі Литвина була своя відповідь. Вони пояснили, що займатися акредитацією журналістів повинна була Івано-Франківська прес-служба, саме вони мали дати телефони центрального штабу, за яким повинна була здійснюватися акредитація.

Врешті решт, хто насправді винен у тому, що журналістів не пустили на прес-конференцію, дізнатися було важко. Проте і одні, і другі чемно попросили вибачення за прикрий інцидент.

До речі, акредитація потрібна на зустрічах з Тимошенко, Ющенком та Яценюком, прес-служба яких попереджає про умови зустрічі за кілька днів.

old_editor, 09.12.2009 20:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини