Міський голова та перевізники вступили у зговір — Руслан Коцаба

Громадянська партія «Пора» проводить розклейку плакатів, з вимогою знизити вартість проїзду у громадському транспорті до 1.5 грн. Обласна організація партії рішуче засуджує міського голову Івано-Франківська за його непродуману та антисоціальну тарифну політику. За словами керівника обласної ПОРИ Руслана Коцаби, міська влада ввійшла в зговір із перевізниками, і результатом цього стало підвищення вартості перевезень до 2 грн.

На сьогодні діяльність Віктор Анушкевичуса і міськвиконкому зводиться лише до регулярного підвищення комунальних тарифів для населення! І це при тому, що в грудні минулого року мер міста розповідав про втілення в життя своєї так званої антикризової програми, для допомоги людям, які постраждали від фінансово-економічної кризи.

За час очільництва Віктора Андрюсовича у місті було піднято тарифи на тепло, водопостачання та водовідведення для населення, каже Руслан Коцаба. Очевидно, для того, щоб остаточно добити простих мешканців Івано-Франківська, міськвиконком вирішив ще й різко підняти ціну на проїзд у громадському транспорті до 2.00 грн. І підвищення це достатньо суттєве - більше, ніж на 30 %, воно різко вдарить по кишенях простих івано-франківців.

Громадянська партія «Пора», як і більшість пересічних мешканців міста не буде миритися з такою політикою міської влади. У мирний спосіб громада Івано-Франківська вимагає негайно знизити вартість проїзду. Проте терпіння людей має свою межу, говориться у заяві обласної ПОРИ

old_editor, 08.12.2009 18:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини