«Свобода» створила телефонну базу симпатиків і телефонує їм із запрошенням на зустрічі

Оригінальний спосіб нагадати про себе, а заодно й запрошувати на зустрічі із своїми лідерами вибрала івано-франківська обласна «Свобода». Листівки, оголошення вже не такі актуальні. Людей «свободівці» просто обдзвонюють.



«Вчора у другій половині дня мені зателефонували із «Свободи» і запросили на зустріч у вісімнадцяту школу
, — розповідає мешканець району Пасічна пан Василь. — Своєрідне телефонне запрошення нагадувало монотонний запис типу «Абонент не може прийняти ваш телефонний дзвінок». Запитати будь-що у людини, яка спілкувалася по той бік слухавки, було не можливо, адже повідомлення тривало кілька секунд, після чого розмова обривалася».

Як стверджують «свободівці», вибір телефонних номерів не відбувався довільно, а здійснювався на основі створеної івано-франківською «Свободою» бази симпатиків.

Телефонний метод запрошення на свої зустрічі «Свобода» практикує не вперше.

«Такий метод запрошення на проведення зустрічей здійснюється лише у Івано-Франківську. Значна кількість людей приходить на наші зібрання саме після телефонного запрошення», — пояснює Віталій Голутяк, прес-секретар обласної «Свободи».

«Свобода» переконана, що такі телефонні повідомлення не можуть створювати дискомфорту жителям міста чи бути некоректними.

old_editor, 08.12.2009 16:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини