Тягнибок має намір пройти у Верховну Раду із «Свободою» самостійно — політолог

Олег Тягнибок та Юрій Костенко — одні з багатьох кандидатів націоналістичного спрямування на майбутніх президентських виборах. За словами експертів, вони приймають участь у виборах виключно заради можливості агітувати за себе та свою політичну силу.

«Також ці кандидати спробують здобути хоч невелику частку підтримки виборців, — говорить політолог Олександр Колядко, — Все це потрібно для того, щоб мати можливість прийняти участь у майбутніх дострокових виборах до Верховної Ради».

На думку політолога, Олег Тягнибок має намір пройти із своєю «Свободою» самостійно, що цілком ймовірно.

«Особливо в разі можливих конфліктів між Україною та Росією. Юрій Костенко ж, ближче до парламентських виборів, спробує визначитися: чи йти на вибори самостійно, чи знову об'єднуватися у блок», — говорить Олександр Колядко.

Політологи вважають, що вплив цих двох кандидатів на українську політику і надалі буде незначним.

«Це пояснюється тим, що виборців націоналістичного та націонал-демократичного спрямування й так є не дуже багато, — каже політолог, — Окрім того через велику кількість кандидатів у цій ніші, вони є розпорошеними».

Олександр Колядко наголосив, що праві політики знову змушені будуть об'єднуватися в один блок, якщо вони хочуть мати більшу кількість депутатів у парламенті.

old_editor, 27.11.2009 11:51



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини