Сміття знову не вивозиться: комунальні ЖЕО переводять стрілки на перевізників

Не зважаючи на регулярні розпорядження голови міста Віктора Анушкевичуса про посилення роботи щодо вивозу сміття з контейнерних майданчиків, стан благоустрою міста не покращився.

Про це мовилося вчора на оперативній нараді у міського голови.

Як повідомив Степан Кукула, начальник інспекції з благоустрою, на території, яка обслуговується ЖЕО 1, 2, 3, 4, 5, 6 та деяких приватних ЖЕО, досі існують проблеми з вивозом сміття.

Як стверджують начальники житлово-експлуатаційних організацій, проблема в тому, що перевізник ВАТ «АТП 0928» не вивозить сміття вчасно.

«Сміття вивозиться два рази на тиждень. Три години стоїть машина з відкритим кузовом. Будемо вважати, що сміття вивозиться. А що робити у інші дні жильцям? Адже рідко коли у квартирі сміття стоїть більше однієї доби. Відповідно, воно й накопичується й до наступного тижня місця в контейнерах для нього не вистачає», – розповів начальник УЖКГ Петро Косюк.

Директор АТП-0928 Максим Василечко пояснює ситуацію із несвоєчасним вивозом сміття тим, що не вистачає коштів, адже населення боргує підприємству майже 2 мільйони гривень.

old_editor, 26.11.2009 13:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини