Анушкевичус найбільшому перевізнику міста: Ви повинні зробити свою роботу помітною

Директор ВАТ «АТП 0928» Максим Василечко повідомив, що основна проблема засміченості міста – це відсутність угод з підприємцями про вивіз сміття з приватних територій.

Про це мовилося вчора на оперативній нараді в міського голови.

«На сьогодні у нас є 1400 угод з підприємцями про вивіз сміття. Це майже 60 % суб`єктів підприємницької діяльності, що знаходяться на території, яку обслуговує організація. Інші 40 % відмовляються укладати потрібні угоди», – пояснює Максим Василечко.



Віктор Анушкевичус
, голова міста, запропонував панові Василечку співпрацювати з податковою, яка посприяє організаційній роботі серед підприємців, а також проводити роз`яснювальну роботу серед населення, пропонуючи свої послуги.

«Сьогоднішня влада неабияк пішла вам на зустріч. Ми чітко усвідомили, що коли вас не підтримати фінансово, адміністративно, шляхом прийняття відповідних рішень, то ви, як найбільший перевізник, збанкрутуєте. Ви повинні зробити вашу роботу помітною», – наголосив мер міста.

За інформацією Державної податкової служби в Івано-Франківську, у місті понад 30 тисяч суб`єктів підприємницької діяльності. За даними, що подає заступник начальника податкової Марія Семанів, серед підприємців – понад 10 тисяч юридичних осіб, та понад 20 тисяч фізичних.



old_editor, 26.11.2009 13:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини