Окрім традиційного медичного огляду, всі призовники пройшли ще і огляд на наявність симптомів захворювання грипом чи ГРЗ

Івано-Франківській обласний військовий комісаріат першим серед установ Західного Оперативного Командування завершив призивну компанію «Осінь-2009».

124 прикарпатця, які досягли призовного віку відправились до лав Збройних Сил України. Найбільша частина з них проходитиме службу в військово-повітряних силах та сухопутних військах. Загалом же за весь час призовної кампанії військові однострої одягнули 720 юнаків.

«Можна сказати, що план призову покладений на нашу область, ми конали на сто відсотків, - зазначив Івано-Франківський обласний військовий комісар підполковник Геннадій Долгашов.Хочу зазначити, що цього разу призовники продемонстрували високу явку на призовні дільниці, і загалом всі задіяні на призов посадові особи незважаючи на складнощі пов’язані з грипом показали чітку та злагоджену роботу».

Потрібно зазначити, що через карантин призовну кампанію було призупинено майже на три тижні.



«Ми зробили все можливе, щоб не допустити призову на строкову службу хворих громадян
, - розповів заступник обласного військового комісара підполковник Ігор Павлюк. – Окрім традиційного медичного огляду, всі призовники пройшли ще і огляд на наявність симптомів захворювання грипом чи ГРЗ».



Підполковник Тарас Грень Західний інформаційний центр Міністерства оборони України


old_editor, 20.11.2009 15:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини