Астрологи прогнозують Юлії Тимошенко проблеми та негаразди, а Віктор Ющенко після виборів почуватиметься щасливим

Чимала кількість сонячних та місячних затемнень, ще одне припадає на 15 січня наступного року – поганий знак для світу та України зокрема. Астрологи прогнозують, що підсумки виборчої кампанії можуть неабияк подивувати своїм результатом, ніж це передбачається зараз. Фаворити можуть «пролетіти», а всі лаври дістануться найнеочікуванішому кандидату.

Такі застереження астрологів вже ширяться інтернетом.

Сказати, хто буде наступним главою держави, астрологи не можуть, як і дослідити ефективність діючого. Зробити такий прогноз заважають місячні та сонячні затемнення, однак експерти переконані, що зорі допомагатимуть багатьом нинішнім політикам.

Діючого прем’єр міністра Юлію Тимошенко астрологи застерігають, що із середини осені в неї можуть розпочатися проблеми, зради, розкол в її по¬літичній силі . Проте січень принесе Юлії Тимошенко хороші новини.

А от Арсеній Яценюк – справжній улюбленець зірок: 2010 рік для нього загалом позитивний, а підсумки 2009 року стверджують астрологи, перевищать найсміливіші його очікування.

Вікторові Януковичу заважають люди з оточення, які дають неправильні поради.. Однак шанси на успіх у нього надзвичайно високі.

Віктору Ющенку, попри цілком невдалий 2009 рік, напередодні виборів зорі йому таки всміхнуться. Як стверджують астрологи, наприкінці грудня відбудеться щось, що кардинально змінить шанси діючого Президента. Чи обійме він найвищу посаду в державі вдруге – невідомо, однак після 17 січня Віктор Ющенко точно почуватиметься щасливим.

old_editor, 16.11.2009 20:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини