Жоден військовослужбовець Прикарпаття не захворів на грип H1N1

В Івано-Франківській області з самого початку епідемії не зафіксовано жодного випадку захворювання військовослужбовців Збройних Сил України на грип H1N1

«З самого початку епідемії, ми взяли ситуацію під жорсткий контроль, - розповів начальник спеціальної оперативної групи по боротьбі з епідемією полковник Ігор Павлюк. – Всі частини та окремі військові підрозділи, що розташовані на Прикарпатті перейшли на спеціальний розпорядок дня. Було відразу заборонено проведення різноманітних масових акцій та зібрань. Підвищено медичний контроль за здоров’ям всього особового складу, та окремо тих солдат та офіцерів, які заступали на бойове чергування, варту, тощо».



На сьогоднішній день в Івано-Франківський області зафіксовано 112 чоловік з діагнозом ГРЗ. Всі вони звільнені від виконання службових обов’язків та знаходяться на лікуванні. На даний момент, у військових частинах, які розташовані на Прикарпатті відзначається чітка тенденція до зменшення кількості звернень у медичні пункти з симптомами грипу та ГРЗ. Однак, командири частин та військові медики радять не втрачати пильності. Батьків солдат і надалі просять утриматись від відвідин їх дітей, триває заборона звільнень та надання відпусток особовому складу.

Підполковник Тарас Грень Західний інформаційний центр Міністерства оборони України.



old_editor, 05.11.2009 18:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини