Яценюк втрачає однодумців?

У Львові керівник обласного штабу Арсенія Яценюка пішов із своєї посади, мовляв, йому не подобається проросійська політика Яценюка.

Як повідомили «Малакаві» в Івано-Франківському обласному осередку ГО «Фронт Змін», Олександр Ганущин ніколи не був членом «Фронту змін». Він був лише керівником технічного штабу щодо початку формування на Львівщині відповідного інформаційного дистриб’юторського центру розміщення агітматеріалів, які приходили у вигляді листівок.

«Можливо, такий його хід пов’язаний з образою, що не він став головою виборчого штабу», - говорить координатор львівського осередку ГО «Фронт Змін» Степан Кубів.

За словами політолога Євгена Блінова, такий хід - це результат оголошеної кимось кампанії проти даного кандидата.

«Це звичайна конкуренція з метою дискредитації Арсенія Яценюка», - говорить Євген Блінов.

Іншої думки притримується член спілки молодих політологів України Олександр Колядко.

«Основна проблема Арсенія Яценюка те, що нього не було сформованої стабільної та злагодженої команди однодумців, оскільки нашвидкоруч бралися неперевірені люди. Також у нього немає своєї політичної партії, що дала б розгалужену структуру управління кадрами. Одним словом, немає добротного політичного рекрутингу, - говорить Олександр Колядко, - А те, що він намагається розширити сферу свого електорального впливу, тобто розмовляє по-російськи, робить відповідні заяви, є продуманим кроком. Він намагатиметься поборотися за голоси у східних регіонах країни».

Як вважає політолог, відхід людей із команд кандидатів, які міняють свою стратегію поведінки під час передвиборчої камапнії є типовим.

old_editor, 11.11.2009 14:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини