Продавці у місцях масового скупчення людей зобов’язані одягати марлеві пов’язки – розпорядження міського голови

«За розпорядженням міського голови, а також міської санепідемстанції негайно всім працівникам торгового центру придбати марлеві пов’язки», - такі оголошення сьогодні розміщені у всіх ТЦ та місцях масово скупчення людей. Наявність профілактичних засобів перевірятиме санстанція та штрафуватиме у випадку відсутності респіраторних масок, або закриватиме приміщення на карантин.

З офіційних джерел відомо, що дитячі садочки у місті Тисмениця закрито на карантин, а в садочках Івано-Франківська запроваджено вологе прибирання кілька разів на день, завідуючі повідомили колектив про терміновість забезпечення дітей ватно-марлевими пов’язками.

З неофіційних джерел «Малакаві» стало відомо, що з метою уникнення паніки серед мешканців міста, офіційні статистичні дані про кількість хворих та кількості смертей замовчуються. Хворих і смертей від пневмонії більше, яка зараз оприлюднюють, про це говорить джерело «Малакави».

Щоб уникнути інфікування, лікарі рекомендують кожного разу після вулиці ретельно мити руки, полоскати горло та ніс розчином солі або води із додаванням яблучного оцту, приймати аскорбінову кислоту. Перед виходом на вулицю змащувати входи в ніс оксоліновою маззю.

old_editor, 29.10.2009 16:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини