Якщо я стану президентом, то в першу чергу забороню аборти та введу в Україні надзвичайний економічний стан — Олексюк

Самовисуванець в президенти України Федір Олексюк відкидає усі звинувачення в тому, що він є виключно технічним кандидатом та йде в президенти, щоб розпіарити свою фірму.

«Моя програма буде досить неординарною. Ніде немає порядку, все потрібно міняти, - розповідає «Малакаві» Федір Олексюк, - Першим моїм указом на посаді президента буде повна заборона абортів. Держава повинна піклуватися про майбутні покоління».

За словами головного антиколектора України, його програма уже готова, але чекає свого оприлюднення після реєстрації його як кандидата у Центральній виборчій комісії.

«Наступним, що я зроблю - це введу надзвичайний економічний стан в країні. Потрібно негайно регулювати банківські відносини», - сказав пан Олексюк.

Також майбутній кандидат в президенти вважає наклепом інформацію, що останнім часом з’явилася у ЗМІ. Нагадаємо, Федора Олексюка звинувачують в тому, що він йде на вибори, щоб заробити гроші та розрекламувати свою антиколекторську фірму.

«Це все поганий український менталітет - заздрість та злоба до усіх, хто має чи робить те, чого не маєш ти. Цю неправдиву інформацію поширюють недалекоглядні люди. Мене називають клоуном. А для тих, хто поширює таку інформацію скажу одне, коли клоун виступає в цирку то у кінці свого виступу робить такі трюки, яких ніхто не очікував», - підсумував Федір Олексюк.

old_editor, 27.10.2009 15:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини