Прикарпаття – Волинь. Відзначилися фани обох команд: одні кидалися камінням, інші — нецензурно висловлювалися

Одне з кількох західноукраїнських дербі в рамках першої ліги чемпіонату України по футболу пройшло, як завжди безкомпромісно, цікаво та непердбачувано. В гості до «Прикарпаття» завітав претендент на одну із двох путівок до прем’єр ліги луцька «Волинь».

Початок матчу пройшов за переваги господарів, що і вилилось у декілька гострих моментів біля воріт лучан, але кіпер гостей Ндоє був «на сторожі».

Тим часом група франківських фанатів, яких цього разу зібралося близько сотні, чекали на приїзд фанів із Луцька біля стадіону. Автобус, що тільки під’їжджав до стадіону, відразу був атакований агресивно налаштованими франківськими фанами. Лучани не залишились у боргу і уже на трибунах викрикували ненормативні «речівки» на адресу «Прикарпаття». Дивно було бачити і свастику на одному із прапорів у підтримку волинян. Івано-франківські фанати тим часом влаштували грандіозне піротехнічне шоу.

Гра проходила у повільному темпі. Віталій Кварцяний, тренер лучан, напевне, відчуваючи потрібність змін, уже до 20 хвилини провів дві заміни. І відразу ж волиняни вийшли уперед. Кінаш реалізував сумнівне пенальті за нечистий підкат Стоцького проти Лісового.

На початку другого тайму прикарпатці уже традиційно для останніх ігор пропустили м’яча у свої ворота. Павлов вийшов один-на-один з Єршовим і точно пробив під голкіпером.

0:2 і гру можна було закінчувати. За час, що залишався до завершення матчу «Прикарпаття» не створило нічого небезпечного біля воріт «Волині».

Знову поразка і перспектива вильоту команди до другої ліги стає все реальнішою.

«Не знаю чому, команда перебуває під якимось психологічним пресом. Багато помиляється. У грі переважає сумбур. І все ж, ця перемога дуже важлива для нас, адже ми давно не святкували успіх у гостях», - сказав головний тренер «Волині» після матчу.



Сергій Пташник
, наставник прикарпатців, був засмучений грою своїх футболістів у цьому матчі, але пообіцяв розібратися із ситуацією, що склалася у команді.

old_editor, 26.10.2009 20:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини