Я буду дуже скандальним кандидатом — Олексюк

Голова координаційної ради асоціації антиколекторів та правозахисників України і засновник першої в Україні антиколекторної компанії «Ваша Надія» Федір Олексюк збирається балатуватися в президенти.

«Зараз усе вирішується наверху, у тому числі і на рахунок банків, — говорить Федір Олексюк, — Все було б не так погано, якби ці банки не «кришувалися» зверху. Сьогоднішня система ніби вірус, на який потрібно знайти антивірус. Цим антивірусом повинна бути людина, котра ні в чому не зацікавлена і котра дійсно може вилікувати».

За словами головного антиколектора України, люди просто не мають за кого голосувати. Вони давно уже зрозуміли причини усіх проблем.

«Найбільшою нашою бідою є те, що сьогоденні пріоритетом є не духовні цінності, котрі закладені у Біблії, а матеріальні. Потрібні зміни до Конституції. Бог не повинен бути відділеним від влади. Я думаю те, що не благословенне Богом - довго не проіснує. Приклад - Радянський Союз, держава, в якій Бога не було і яка розпалася за три дні», - говорить Федір Олексюк.

Як сказав Федір Олексюк, диявольська брехня заполонила Україну і потрібно людям принести правду.

«Я буду дуже скандальним кандидатом, - говорить пан Олексюк, - Багато чого викриється у цій передвиборчій кампанії. Я йду в президенти не для того, аби заробляти гроші, а щоб допомагати людям».

Гроші на рахунок, який Федір Олексюк відкрив, щоб назбирати кошти на передвиборчу заставу, за його словами, надходять справно.

«Люди досить активно почали здавати гроші - по 100-200 гривень. Цей рахунок відкритий тільки для пожертв і все що туди надходить буде оприлюднено», — сказав «Малакаві» Федір Олексюк.

old_editor, 26.10.2009 16:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини