Західноукраїнське дербі: Прикарпаття-Волинь. Анонс

Чергове західноукраїнське дербі в рамках першої ліги чемпіонату України з футболу відбудеться сьогодні у Івано-Франківську. Суперником «Прикарпаття» буде один із лідерів чемпіонату луцька «Волинь».

Матчі між цими суперниками завжди проходять у безкомпромісній боротьбі, в якому б стані не знаходилися суперники. Ще свіжа у памя’ті уболівальників розгромна поразка прикарпатців на своєму полі у квітні цього року 0:4 та конфлікт під час поєдинку між тренером лучан Кварцяним та уболівальниками. Тоді, нагадаємо, експресивний тренер «Волині» показав «куди треба піти зі своїми репліками» вболівальникам франківців. За це на протязі цілого матчу переміщення Кварцяного по технічній зоні супроводжувалося шаленим свистом.

Слід зазначити, що матчі за участю цих команд, особливо на полі стадіону «Рух», є результативними і уболівальникам ніколи сумувати. В середньому суперники забивають 3 м’ячі за гру. Але зважаючи, що на сьогодні в доробку «Прикарпаття» тільки 10 забитих м’ячів у 14 поєдинках не потрібно очікувати великої результативності від франківських футболістів.

«Волинь» зараз, як то кажуть, «на ходу». В минулому турі лучани з рахунком 2:1 обіграли другу команду київського «Динамо». Команда знаходиться на четвертому місці і вважається одним із претендентів на підвищення у класі.

«Прикарпаття» ж займає передостанню, 17 сходинку, маючи у своєму активі 2 «домашні» перемоги, дві нічиї та десять поразок.

Очікується і прибуття десанту волинських уболівальників.

Початок матчу о 16-00.

old_editor, 23.10.2009 20:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини