В Арсенія Яценюка впав рейтинг через невдалу рекламу — Жданов

Рейтинг Яценюка впав через невдалу рекламну кампанію та підтримку листа Президента Медвєдєва. За словами Президента аналітичного центру «Відкрита політика» Ігоря Жданова, найбільш рейтинг АрсенійЯценюк мав у квітні-травні, приблизно 14 %, після чого відбулась стагнація цього рейтингу, а до осені він навіть впав на 4 відсотки.

Тут свою роль зіграла невдала рекламна кампанія, говорить Ігор Жданов. Президенту аналітичного центру не подобаються біл-борди, палатки і реклама політика, яка була до цього дня.

«Відеоролики були агресивними, виникало бажання переключити на інший канал. Нова реклама більш-менш сприймається населенням. Другий фактор – всім зрозуміло, що другий електорат Арсенія Яценюка знаходиться на Західній Україні, де він змагався ще донедавна з Юлією Тимошенко за першість, тут його ядро», — говорить Ігор Жданов.

Президент аналітичного центру додає, що на підтримку Арсенія Яценюка суттєво вплинула та позиція, яку він зайняв щодо відомої заяви Медвєдєва. На думку Ігора Жданова, вона в ніякі ворота не лізе.

«Арсеній Яценюк умудрився, фактично, підтримати цю заяву, не зважаючи на негативну реакцію тих, хто підтримує його в західних областях, тут є певний елемент розчарування», — говорить Ігор Жданов.

old_editor, 12.10.2009 20:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини