«Говерла» проситиме допомоги у влади, а гравці команди можуть скоро роз’їхатись

За словами гендиректора баскетбольного клубу «Говерла» Олега Пелеха, ситуація, що склалася навколо команди тільки ще більше згуртує хлопців.

«У міжсезоння ми підписали багато хороших гравців, як своїх українців, так і легіонерів - Сліпенчук, Орленко, Коваленко, Скуматов, Голубєв, Кудряшов, Фрейзер, Скіманс. Також із минулого сезону у команді залишились такі досвідчені виконавці, як Спаркс, Кяушис, Шостуха. У клубі зібрався інтернаціональний склад, і ми хочемо показати всім, як потрібно дружити», — розповідає Олег Пелех.

За його словами, склад команди укомплектований і ніяких придбань більше не буде, особливо в світлі рішення Асоціації Суперліги.

«У нас працює своя школа, де ми «куємо» майбутніх зірок баскетболу. За короткий час ми зуміли створити команду, яку знають, поважають і бояться. Те, що сталося тільки додасть нам сили, не зважаючи на те, що бюджет клубу уже прийнятий, а додаткові витрати на виїзди, а тим більше на новий паркет не передбачено, ми будемо шукати виходу із ситуації. Будемо контактувати із меценатами, просити міську владу про допомогу», — каже Олег Пелех.

Новий настил на уже існуючий паркет коштує дуже дорого - близько 570 тисяч доларів, а паркет, що був у вжитку - близько 155 тисяч і доставляти його потрібно із-за кордону - Канади, США, Німеччини.

old_editor, 01.10.2009 16:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини