Навчання у дома та віртуальне спілкування з вчителями недалеке майбутнє — Зіновій Береговський

Постійних прогрес суспільства ставить свої умови і на розвиток освіти, говорить перший заступник голови обласної ради Зіновій Береговський.

«Сьогодні школи Івано-Франківська отримують достатнє технологічне забезпечення, що дає можливість рухатись у крок із сучасністю,— говорить Зіновій Береговський, — однак є проблема із підготовкою викладачів використовувати засоби навчання дітей».

За словами Зіновія Береговського, у місті повинна існувати школа лідер, з найсучаснішими технологіями та обладнанням. «Приватні школи — неабияка користь в галузі освіти, в першу чергу — якість та обсяг знань. В Івано-Франківську структуризованих освітніх структур, як гімназії, ліцеї, спеціалізовані класи з поглибленим вивченням окремого предмету. Школа — лідер ввібрала все найкраще з освітніх закладів», — говорить Зіновій Береговський.

За словами Зіновія Береговського, у Києві існує схожа школа-лідер. У школі застосовують новітні технології навчання, а вчителі мають можливість отримати допомогу від своїх випускників, які навчаються на інформаційних технологіях. Мультимедійні класи, доступ до інтернету, інформаційні центри на базі бібліотек та відповідне обладнання і вже може йти мова про індивідуальне навчання у дома, коли учень має змогу безпосередньо контактувати з викладачем через мережу.

«Створення сайтів з інформацією з того чи іншого предмету, доступ до нього - відкриває широкі можливості для школярів. Вони самі обиратимуть, що їм цікаво. Віртуальне спілкування з вчителем, навчання у дома - все до того йде», — говорить перший заступник голови обласної ради.

old_editor, 30.09.2009 15:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини