У НУ та «Свободи» немає грошей на утримання своїх штабів, а нашоукраїнцям не виплачують зарплати

Сьогодні в Івано-Франківську розпочне свою діяльність незалежний громадський прес-центр виборців Івано-Франківська 2010. На презентацію запрошувались усі відомі політичні сили, однак прийшли лише представник від Нашої України та ВО «Свобода». Прес-конференція радше нагадувала невдалу політичну агітацію, представники якої прийшли так би мовити, душу відвести. Мовляв, і грошей у обох партій немає на фінансування штабів та агітації, і взагалі катастрофою обернуться для України вибори, якщо всі демократичні сили не об’єднаються, аби не дати перемогти Тимошенко та Януковичу.

«НУ штабів ще немає, та й вибори ще не почались, - говорить Роман Шевчук заступник голови обласної організації НУ, — Працюють виконавчі комітети району та області. Є проблема із виплатою зарплат працівникам, намагаємося її вирішити, залучати підприємців. В нас немає можливості утримувати свої апарати як інші політичні партії, такі як Яценюк, Тимошенко чи Янукович».

Щодо допомоги підприємців, Роман Шевчук сказав, хто скільки зможе, вони і тому будуть раді.

У ВО «Свобода» справи хоч і не гірші, однак далеко не найкращі. Фінансування не достатнє, тож свою політичну агітацію проводитимуть традиційними і відомими методами : біл-борди, радіо, і безпосередні виїзди до людей, аби особисто переконувати за свої ідеї, говорить Руслан Марцинків, керівник міського осередку ВО «Свобода».

«Не маємо таких штабів як Тимошенко та Янукович, іти до людей: в села, в райони і переконувати за програму Олега Тягнибока єдиний вихід», — говорить Руслан Марцинків.

Свою передвиборчу компанію ВО «Свобода» розпочне 14 жовтня, говорить Руслан Марцинків, у Києві, коли буде мітинг присвячений героям ОУН-УПА. «Свобода» єдина партія для кого пріоритетне місце займає національна та історична справедливість. ОУН -УПА ключова точка, яка збирає багатотисячні аудиторії в столиці», — каже Руслан Марцинків.

У НУ плани не амбітні та далекосяжні. За словами Ромна Шевчука, вони ставлять перед собою єдину мету – затвердження проекту Конституції Віктора Ющенка, без якої і після виборів, незалежно від результату змагань, нічого не зміниться, вважає Роман Шевчук. «Політичні непорозуміння, конфлікти та форма роботи ВР не зміниться, яка б політична сила не перемогла», — говорить Роман Шевчук.

old_editor, 29.09.2009 21:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини