Якщо виконаємо усе те, що напрацьовували протягом тренувальних зборів то наша мрія – вихід у плей-оф здійсниться — Пелех

Івано-Франківська «Говерла» повернулася із свого останнього тренувального збору перед стартом баскетбольної Суперліги. У Литві підопічні Євгена Мурзіна провели декілька контрольних поєдинків із найкращими місцевими клубами та командами із Росії. На жаль, перемогти вдалося тільки одного разу в останньому матчі, що проходив у місті Клайпеда. Суперником «Говерли» був литовський клуб «Шауляй». Рахунок матчу 93-98 на користь прикарпатців.

Коли до старту чемпіонату залишилося декілька днів «Малакава» поспілкувалася із генеральним директором клубу Олегом Пелехом.

«Ми уперше виїхали на такий збір. Для нас усе було в новинку. Зіграли декілька хороших матчів з дуже сильними клубами. Ігри проходили під великими навантаженнями, але усе одно показали непоганий баскетбол. Команда прогресує з кожним днем і нас, керівництво, та тренерський штаб це не може не тішити», — говорить Олег Пелех.

За його словами, команда готова грати, показувати класну гру та вигравати. І не останнім гвинтиком в цьому механізмі буде зірковий легіонер команди Патрік Спаркс, який вирішив ще на рік продовжити свою кар’єру в Івано-Франківську.

«Патрік хороший молодий перспективний гравець. У цьому сезоні він нам дуже допоможе», — каже Олег Пелех.

Також гендиректор «Говерли» хоче бачити команду в плей-оф турніру, а це, нагадаємо, місце не нижче восьмого у регулярному чемпіонаті, в якому гратимуть 15 клубів.

«Якщо виконаємо усе те, що напрацьовували протягом тренувальних зборів то наша мрія – вихід у плей-оф здійсниться. Я думаю ми добре підготувалися і врахували помилки минулого сезону, коли зовсім не проходили зборів, а втягувалися протягом сезону. Ми потрапили до баскетбольних корифеїв і постараємось не пасти задніх. Будемо старатися і маю надію нам буде що показати і чим здивувати», — підсумував Олег Пелех.

На останок нагадаємо, що прем’єрна гра івано-франківської «Говерли» в цьому сезоні Суперліги відбудеться уже у цю суботу, в манежі коледжу фізвиховання. Суперником підопічних Євгена Мурзіна буде криворізький «Кривбасбаскет».

old_editor, 29.09.2009 16:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини