Парламент представляє інтереси кланів, а все правове зухвальство в Україні іде від президента, уряду та парламенту — Яценюк

В залежності від того, хто намагається стати президентом, той і хоче переписати Конституцію під себе. Без виконання Конституції чинною політ елітою не можливо навести порядок в державі.

Про це вчора в Івано-Франківську сказав лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк.

Він каже, що його конкуренти вважають найсильніший державний закон поганим і хочуть переписати умову, бо цієї вони виконувати не згідні. Лідер «Фронту змін» погоджується, що в Конституції є певні прогалини, але їх можна заповнити, каже Арсеній Яценюк.

«Правове зухвальство в Україні іде від президента, уряду та парламенту. Якщо на верху не виконують закони, як їх можуть виконувати внизу», — говорить Арсеній Яценюк.

Підсумовуючи, лідер «Фронту змін» сказав, що цей парламент не може міняти Конституції, бо він не представляє інтересів народу.

«Парламент представляє інтереси кланів, тому якщо вони змінять Конституцію, тоді це вже буде не законодавство, а статут закритого акціонерного товариства з назвою Україна», — сказав Арсеній Яценюк і тут же додав, що він виступає за необхідність будь-які конституційні зміни узгоджувати виключно з народом. Якщо люди проголосують на референдумі і скажуть «так» такій Конституції, тоді вона зможе набути чинності, каже кандидат у президенти.

old_editor, 28.09.2009 16:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини