Не вірте нікому, тільки собі і ще трішки Арсенію Яценюку

Діючий парламент буде розпущено. Президент повинен бути тією фігурою, яка намагатиметься знайти спільну мову із політичними силами і діяти радикально, якщо такого співробітництва не буде.

Про це вчора в Івано-Франківську заявив лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк.

Саме Парламент розпустить політик в першу чергу, коли стане президентом. Це і не тільки обіцяв кандидат у президенти перед мешканцями міста.

Послухати політика прийшло чимало людей. Море овацій на гучні заклики та обіцянки, словом нічого нового, однак і Арсеній Яценюк не забув кинути каменя до городу своїх опонентів. І Юлія Тимошенко приїжджає на Захід лише за голосами, партійні лідери без ідей, і взагалі варто б поцікавитись звідки у них, партійних лідерів, кошти на свої передвиборчі програми, говорить Арсеній Яценюк. А він, лідер «Фронту змін», білий та пухнастий: і декларацію свою, і біографію не приховує, мовляв, йому приховувати нічого, при цьому твердо запевняв у своїй українській національності, а те що хтось називає його євреєм назвав політичними наклепами.

Окрім того, Арсеній Яценюк закликав нікому не вірити, всі вони брешуть і думають в першу чергу про себе. «Не вірте нікому, тільки собі», — сказав лідер «Фронту змін», при цьому зазначив, що він владою не хворіє, а лише Україною.

По закінченні дискусії Арсеній Яценюк просив мешканців підтримати його, бо без громадян нічого не вийде з реалізацією його «наполеонівських» планів.

old_editor, 28.09.2009 16:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини