Підсумок тижня №27





Знаєте, колись була така пісенька: під столом, є життя, як і на Марсі. Проте, виявляється життя, є не тільки під ним, а й під іншими речами. Скажімо, під спідницею, особливо, якщо це спідниця знатної пані. Наприклад, такої, як Юлія Тимошенко. Саме під такою спідницею, такої знатної дами і намагаються прижитися рухівців із київського осередку. Принаймні, так вважає екс-лідер івано-франківського руху Михайло Івасютин. Більше того, у тих рухівців діє стадно-квочковий інстинкт. Вона намагаються загнати туди й інших членів руху. Мовляв, там тепло і затишно, і краєвиди з перспективами відкриваються найкращі. А от тих, хто не розуміє, всіх приваб життя під спідницею, виганяють. Так сталося і з Михайлом Івасютином. Ну не хоче старший чоловік жити під спідницею, вік уже не в тому віці. Не до приваб і краєвидів йому. Але такі докази київських одно партійців не колишуть. Не хочеш жити з усіма, то не житимеш в партії окремо. От і виключили бідолаху зі своїх лав.

А от цікаво, чи є життя під штанами, чи то вірніше у штанях. Може, і є, особливо, якщо воно шароварівські і мерські. Там теж напевно, затишно і тепло, і до заднього місця не далеко… Хто там живе, самі здогадуйтеся. А ми вам краще розповімо про те, що у Франківську виявляється в комунальній сфері взагалі проблем немає. Сміття вивозять регулярно (цікаво звідки?) і прибиральники виконують свою роботу на відмінно (хіба що в себе вдома). Принаймні у цьому свято переконаний головний комунальник Франківська Петро Косюк. Цікаво, де він живе? На Марсі, може, чи в чиїхось штанях.

В штанях взагалі-то, напевно, жити комфортно: тепло, затишно і дбають про тебе, зовсім не як у кишені. Мабуть, у мерських штанях, які всім штаням-штані, живе і все теплокомуненерго: включно із керівниками та працівниками. Бо з якого дива брати такі шалені кредити для них і запроваджувати здирницькі тарифи, а ще збільшувати на мільйони статутний фонд підприємства, якщо воно не живе в штанях, ближче до одного місця і не робить нічого приємного своєму власнику.

Очевидно, забрати до себе в штани теплокомуненерго зі всіма його пожильцями, хотів би і лідер Громадського форуму Юрій Соловей. Саме він зараз активно говорить про здирницьку тарифну політику підприємства і неадекватність чинної влади. А що, таке підприємство в штанях, дуже вигідна річ. З ним навіть у найлютіші морози завжди буде тепло, і без додаткових видатків на горох.

Ми ж бажаємо вам, не потрапляти ні до кого, ні в штани, ні під спідницю, яких би вам благ і вигод не обіцяли, бо в нашому житті нічого задарма не буває.

Вдалого вам наступного тижня.

old_editor, 25.09.2009 23:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини