Мешканців санітарно-захисної зони в Надвірній таки відселять з небезпечної території

Депутати Надвірнянської РДА підтримали мешканців санітарно-захисної зони у їхньому праві на відселення із території, де рівень шкідливих речовин перевищує норму.

Після довгих дискусій депутатський корпус таки проголосував за відселення мешканців. Однак, жодних квартир на балансі у влади Надвірної немає, говорить мешканка санітарно-захисної зони Віра Афтаназів, але є забудовник, який будує на території міста багатоповерхівку. « Тож як відбуватиметься відселення наразі невідомо, але приємно, що депутати, начальник санепідемстанції Надвірної підтримали нас», — говорить Віра Афтаназів.

Керівництво «Лісокомбінату» у свою чергу звернулись за послугами російського інституту, аби ті визначили нову санітарну зону. Віра Афтаназів каже, що як би вони зону не змінювали: чи то зменшували, чи збільшували, вони все одно будуть у санітарно-захисній зоні. Надто близько їхні подвір’я до заводу.

30 вересня за словами Віри Афтаназів, з мешканцями зустрінеться керівництво «Лісокомбінату». «Не знаємо, про що йтиме мова, але цікаво послухати, що вони нам запропонують», — говорить Віра Афтаназів.

old_editor, 25.09.2009 19:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини