Армія готова до зимового сезону, протилежна інформація – політична провокація — Тарас Грень

Політики часто грають на національній безпеці держави, однак перебільшення, що збройні сили не готові до зимового сезону лише звичайний популізм.

Про це «Малакаві» повідомив підполковник Тарас Грень, західний регіональний медіа центр Міністерства оборони України.

«Більшість із них в армії не служили, то й порівняти, що було тоді і що тепер – не можуть. А безапеляційні заяви з їхньої сторони вкрай несправедливі і не правдиві», — говорить Тарас Грень.

Сьогодні чимало поширено інформації нібито солдатам не буде що їсти вже на початку жовтня. Грошей не вистачає навіть на оплату комунпослуг, ситуація ставить під загрозу боєздатність країни.

Таку інформацію категорично спростовує Тарас Грень і каже, що військовослужбовці отримують раціон згідно з нормами, ніяких проблем немає, а якщо були би, то в армії є власні ресурси, яких вистачило б на певний період.

«Схожі заяви – певна істерія та нагнітання ворожої атмосфери в країні. Про національну безпеку – тут не посперечаєшся : Україна ніколи не мала друзів. З країнами колишнього СНД досі має територіальні конфлікти. Прихована загроза для держави є, але армія працює», — говорить підполковник.

Замість гучних провокацій та популізму, депутатам слід зайнятись розвитком збройних сил, або хоча б відвідати кілька частин, аби переконатись у дійсному стані справ, вважає Тарас Грень.

old_editor, 24.09.2009 21:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини