Якщо ми не дійдемо консенсусу, то на вулиці вийдуть абсолютно усі підприємці — Антоніна Єрмейчук

Минулого тижня під стінами Кабміну пройшла акція «Вона працює - вони страйкують». Підприємці протестували проти законопроекту №5082 «Про авансове внесення податку на прибуток» та № 366 «Про обов’зкову доплату дот пенсійного фонду», які на думку самих підприємців знищили би середній та малий бізнес. Страйкарі передали міністрам офіційне звернення, в якому вимагали відкликати ці законопроекти. В іншому випадку вони проведуть масштабну акцію протесту із залученням якомога більшої кількості бізнесменів з усієї України. Нагадаємо, що Ігор Ляшко, автор проекту закону «Про авансове внесення податку на прибуток», визнав його незаконним та відкликав одразу.

Як повідомила «Малакаві» Антоніна Єрмейчук, прес-секретар Партії малого та середнього бізнесу, що є організатором акції, у п’ятницю повинна відбутися зустріч підприємців із Олександрою Кужель, на якій, можливо, і буде поставлено крапку у цій історії.

«Маємо надію на те, що ми таки доб’ємося свого. Поки не будемо відривати підприємців від роботи - хай працюють. Але якщо ми не дійдемо консенсусу, то на вулиці вийдуть абсолютно усі підприємці», — говорить Антоніна Єрмейчук.

За її словами, до цього часу жодне із сорока звернень, що були передані бізнесменами до кабміну, не були розглянуті.



old_editor, 21.09.2009 16:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини