Підсумок тижня №26



Нічого в житті просто так не відбувається. Все має свій причинно-наслідковий зв’язок. От казав колишній голова обласної УНП Ігор Насалик, що його наступником стане нинішній мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, бо він начебто, найбільш зручна людина для лідера партій Юрія Костенка, от він ним і став.

Більше того, сам Костенко закликав учасників звітно-виборчої конференції проголосувати за Віктора Анушкевичуса, бо його нібито знають не тільки добре в міста, а й в Україні.

Справді, в місті його ну вже дуже добре знають, особливо як надзвичайно доброго господарника, а от як саме його знають в Україні, не відомо.

Не відомо чи отримають премію з нагоди Дня вчителя освітяни міста. Бо, як кажуть, в управлінні освіти, в міському бюджеті на такі витрати просто немає грошей.

Взагалі-то, не відомо і те, чи взагалі службовці отримуватимуть зарплату і чи матимуть у виконкомі чим, скажімо, розплатитися за комунпослуги, адже рахунки МВК і досі арештовані. Нині тривають судові засідання у цій справі, і наразі, кінця-краю їм не видно.

Не видно і якогось явного покращення в роботі тепловиків. Хоча вони запевняють, що працюють в поті чола, що місто готове до опалювального сезону. Основний меседж: все є, все буде, тільки платіть. При чому: платіть не мало і обов’язково вчасно. Люди виступають проти здирницької політики із двоставковими тарифами. Проте чиновники у цьому питанні непорушні: тепловикам треба платити зарплати, а оскільки штат великий, то і гроші великі. І взагалі — двоставковий тариф, то виявляється послуга населенню. Та з такими послугами і непослуг не треба.

О, до речі, не треба банкам, фігурнатам антирейтингу, платити кредити, і подавати на них до суду, з вимогою визнати кредитний договір не дійсним. Це можна зробити дуже просто, кажуть антиколектори, адже ці договори майже на сто відсотків укладені з порушенням усіх прав позичальників.

Ми ж бажаємо, щоб ваші права ніхто не порушував. А якщо таке і трапилося, то, щоб ви їх могли відстояти.

Вдалого вам наступного тижня.



old_editor, 18.09.2009 21:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини