Сьогодні почала роботу Івано-Франківська обласна сесія

Сьогодні відкрилася 32 обласна сесія п’ятого демократичного скликання. На порядку денному депутатів було близько 40 питань до розгляду. Основні — це затвердження цільової соціальної програми на 2010-2011 роки, запровадження додаткових заходів по охороні навколишнього середовища, реорганізація філармонії, звіт по виконанню бюджету за першу половину 2009 року та розподілення коштів від його перевиконання.

Щодо депутатських звернень, то основну увагу народні обранці приділили районам. Так Долинська райрада звернулася з проханням посприяти вільному доступу до інформації та налагодженню ефіру ОТБ «Галичина» на її території. Кошти потрібні Тлумацькій районній лікарні для обладнання нового рентген кабінету. Дорога Перегінськ-Осмолода потребує капітального ремонту. Депутати також просять розглянути питання з промисловою вирубкою лісів, що заважає нормальному функціонуванню молодіжних таборів на території області та підготувати перелік місць для наметових містечок.

Також депутати розглянули подання одного з комітетів, щодо вручення нагород з нагоди 80 річчя ОУН-УПА та 100 річчя від дня народження Степана Бандери, людям, які внесли значний вклад в Українську незалежність.

old_editor, 18.09.2009 19:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини