В Україні створено рух еліт, які виступають за запровадження ідеології українського євроцентризму, яка має зцементувати націю

В Україні утворився Громадянськи Рух «Європейський конгрес України», це елітарний рух, який покликаний об’єднати всю державу.

«Якщо ми даємо оцінкй неспроможності нинішньому правлячому класу, то чому ми самі не можемо включитися в цей процес, щоб щось змінити в державі. Ми створили тіло організації, яке б єднало всі регіональні еліти», — розповідає голова організаційного комітету, президент «Українського центру глобальних та національних стратегій», професор Міжнародного університету «Україна» Василь Базів.

Він розтлумачив усі ключові слова у назві організацій так, «рух», означає максимальну відкритість, «громадянський», бо всі учасники цього руху є громадянами України, «європейський» — це стратегія, а «конгрес» — народний парламент, дискусійний майдан.

До «Європейського конгресу України» входять науковці, доценти, доктори наук, професори зі всієї України.

Вони мають на меті об’єднати всю Україну і дати новий виток у її розвитку.

Наразі громадянський рух не підтримує жодного кандидата у президенти.

«Ми підемо до людей і проведемо народні слухання. Після того розробимо основні засади управління Україною на десять років. Котрий із кандидатів зможе їх виконати, тоги ми і підтримаємо», — сказав на брифінгу для журналістів у географічному центрі Європи селі Ділове (Закарпатська область) Василь Базів.

За його словами, кандидат у президенти має підписати, розроблений учасниками «Європейського конгресу Українців» докумен, як керувати державою протягом десяти років.

«Кандидат, який підпише цей документ, і буде четвертим президентом, який приречений змінити Україну, — каже Василь Базів, і додає — Або він змінить Україну, або ми змінимо його».

«Європейський конгрес України» вперше почав говорити про запровадження ідеології українського євроцентризму: про єдність двої євроатлантичний берегів і про єдність двох берегів Дніпра. Це ідеологія, яка має зцементувати Україну, говорить Василь Базів. За його словами, еліта не може залишаися тих процесів, які відбуваються нині в Україні, бо все завершиться катастрофою.

old_editor, 20.09.2009 16:35



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини