Мирослав Бойчук заявив, що Костенко не зміг згуртувати довкола себе однодумців

Я просто хотів продемонструвати, що кожен з УНП може балатуватися до обласних, районних, міських рад, на голову осередків партії.

Про це «Малакаві» на позачерговій звітно-виборчій конференції обласної УНП розповів Мирослав Бойчук.

Також Мирослав Бойчук виразив готовність у разі перемоги Анушкевичуса працювати у його команді та розкритикував керівництво партії.

«Звичайно я підтримую Віктора Андрюсовича. Але нам потрібні зміни - треба якісно поміняти провід організації, зробити дієвою раду партії, налагодити стосунки з районними осередками і працювати, працювати, працювати на благо УНП», - відзначив тепер уже заступник голови обласного осередку Української народної партії Мирослав Бойчук.

За словами пана Мирослава, лідер УНП Юрій Костенко не зумів згуртувати навколо себе команду однодумців та зруйнував зв’язки з колишнім головою обласного осередку партії Ігорем Насаликом. Це, на його думку, є великою помилкою.

«Я не буду коментувати, який із Насалика був голова. Скажу лиш одне - у нього не було УНП в очах та серці. В його новостворену громадську організацію піде частина моїх теперішніх однопартійців. Але я думаю, що зрадників краще позбавлятися», — заявив Мирослав Бойчук.

old_editor, 14.09.2009 21:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини