Насалик пішов із посади очільника обласного УНП, бо відмовився фінансувати виборчу кампанію Костенка

Лідер УНП Юрій Костенко просив Ігоря Насалика (тепер уже екс-голову обласного осередку УНП), щоб він допоміг із фінансуванням його президентської кампанії. Перш за все, мова йде про допомогу у виплаті виборчої застави кандидата (за новим законом про вибори вона становить 2,5 млн. грн.).

Про це «Малакаві» повідомив теж уже екс-заступник обласного голови УНП Олександр Челядин.

«Ігор Насалик пішов з посади голови обласного осередку УНП через безперспективність свого подальшого перебування у лавах партії. Ми не бачимо Костенка, як гідного кандидата в президенти, а інформація про те, що Ігор Насалик відмовився фінансувати виборчу кампанію Костенка відповідає дійсності», — сказав Олександр Челядин.

За його словами, Ігоря Насалика не можна звинувачувати у розвалі партії, адже він не тільки був її ідейним натхненником, а й спонсором.

«Результати учорашніх виборів нового голови ще раз засвідчили, що УНП не прогресує, зрушень немає ніяких. Анушкевичус буде використовувати посаду голови, щоб мати з цього дивіденди. Це дуже гарний козир в рукаві для його політичної кар’єри», — говорить Олександр Челядин.

old_editor, 14.09.2009 16:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини