В Івано-Франківську триває позачергова звітно-виборча конференція УНП. Болюк зняла свою кандидатуру на голову обласного осередку

В Івано-Франківську триває позачергова звітно-виборча конференція УНП. Зареєстровано 213 партійців, це дві третіх від усієї кількості членів УНП. Повідомляє кореспондент «Малакави».

Кількох членів УНП із Болехова не зареєструвал, оскільки вони не мали при собі посвідчень особи.

На з’їзд не приїхали представники із Галицького та Калуського осередків УНП.

З’їзд визнав роботу очільника обласного УНП, як незадовільну і припинив його повноваження. Було сказано, що Ігор Насалик взагалі не проводив жодної роботи.

З’їзд має вибрати нового обласного голову УНП. Боротьба точиться між міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом (висунутий івано-франківською організацією) та Мирославом Бойчуком (висунутий косівською організацією). Зінаїда Болюк (висунута тисменецькою організацією) зняла свою кандидатуру.

На звітно-виборчій конференції присутній і лідер УНП Юрій Костенко. Він зауваджив про те, що розколу в УНП не було і не буде. Також, очевидно, він приїхав, аби поагітувати за одного із претендентів на крісло обласного очільника партії.

«За десять років я ніколи не вказував кого вибирати. Але зараз я просив би вас підтримати кандидатуру Віктора Анушкевичуса, оскільки його добре знають не тільки в області, а й в Україні», — сказав Юрій Костенко.

Наразі тривають виступи УНПістів, до голосування ще не приступали.

old_editor, 13.09.2009 17:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини