В Івано-Франківську Луценко вручив міліціянтам ключі від квартир і нагадав, що українців має бути 50 мільйонів

Вчора був щасливий день для 54 сімей працівників івано-франкіського УМВС. Вони отримали ключі від нових квартир у житловому будинку, що по вулиці генерала Дудаєва. Будівництво його розпочалося ще у 2006 році, у 2007 роботи «заморозили», і тільки цього року їх вдалося завершити.

Кошторис склав усього 7 мільйонів гривень, з виділених 11. На перший погляд будинок гарний, але придивившись ближче можна помітити багато недоробок та помилок, які напевне, були допущені заради того щоб встигнути здати об’єкт вчасно.

За словами одного з новоселів, в черзі на квартиру він простояв близько 10 років, мешкав із сім’єю то в гуртожитку, то в мами.

Поки всі очікували приїзду міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та губернатора Івано-Франківської області Миколи Палійчука, неподалік від будинку зайнялося сміттєзвалище. Прибулі на місце пожежники досить швидко локалізували проблему і так само непомітно як з’явилися так і зникли.

Про довгожданий приїзд міністра усім присутнім сповістила поливальна машина, яка мабуть їхала перед міністром цілу дорогу від Львова, де він, нагадаємо, перебував на Форумі видавців.

«Наша служба нелегка та мало оплачувана. Є герої, про яких мало говорять, а вони усе одно працюють. Треба дати міліції вищі зарплати, гідні їхньої нелегкої справи. Усіх щиро вітаю. Бажаю, щоби в новій оселі усього вистачило і мушу нагадати, що нас повинно скоро бути 50 мільйонів», — сказав Юрій Луценко.

Також до привітань приєднався і губернатор області пан Микола Палійчук.

«Незважаючи на кризу маємо честь вручити вам ключі від цих нових квартир. Дякую за службу і нехай щастить», - сказав усміхнений та щасливий Микола Палійчук.

Дітям, переодягненим у міліцейську форму, вручили символічний ключ від будинку, мешканцям ключі та ордери від новеньких квартир, а пан Луценко урочисто перерізав стрічку.

На останок міністр дав розпорядження про встановлення дитячого майданчика біля будинку.

«Тільки дитяча усмішка допомагає нам пережити ті нелегкі будні нашої служби», — сказав він.

old_editor, 12.09.2009 13:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини