17 вересня льодовий палац у Калуші відключать від світла?

Якщо дирекція льодового палацу ім. Степана Бандери не вишукає кошти та найближчим часом не погасить існуючу заборгованість за спожиту електроенергію в сумі 31 тис. грн., то 17 вересня ця споруда буде відключена від світла. Такого змісту чергове повідомлення-попередження про припинення подачі електроенергії до льодової арени отримали її місцеві ґазди від ВАТ «Прикарпатттяобленерго».

«Льодовий палац ми мали відключити від світла ще 10 вересня у зв’язку із двомісячною заборгованістю за електроенергію в сумі 47 тис. грн., – зауважив заступник начальника філії «Калуський РЕМ» ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Микола Гончар. – Про це було повідомлено і міського голову Ігоря Насалика. Він в останній момент і досяг домовленості з керівництвом ВАТ «Прикарпаттяобленерго» про перенесення дня припинення подачі електроенергії на 17 вересня. Не виключено, що Ігорю Степановичу пішли в черговий раз на поступки й у зв’язку з тим, що 13 вересня в Україні святкується День фізичної культури і спорту».

До того ж, за словами Миколи Гончара, в перших числах вересня і тренером юних калуських хокеїстів Ярославом Дорошем, і дирекцією льодового палацу було проплачено частину заборгованості спортивної споруди за спожиту електроенергію, яка станом на 9 число цього місяця зменшилася до 31 тис. грн.

«Однак, якщо ця заборгованість до 17 вересня так і не буде погашена, то, очевидно, нам доведеться льодовий палац від світла відключити, бо рішення ВАТ «Прикарпаттяобленерго» філія «Калуський РЕМ», зобов’язана виконувати», — повідомив «Малакаві» Микола Гончар.

Василь Ткачук

old_editor, 11.09.2009 16:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини