З новою схемою руху в Івано-Франківську доведеться зачекати

Минулого року фахівцями Львівського інституту проектування міст «Містопроект» на засіданні виконкому міської ради була запропонована програма комплексної організації руху. Це би мало розвантажити центральну частину Івано-Франківська, особливо в «час пік». Але за останній рік так нічого не було зроблено в цьому напрямку.

«Так, дійсно, проект призупинено у зв’зку з економічною ситуацією в країні. Це дуже копітка справа. Потрібно міняти багато дорожніх знаків, ставити нові кільцеві розв’зки і таке інше. Для цього потрібен час. Поки що прийдеться зачекати», — повідомили «Малакаві» у міському відділі транспорту.

Але за словами Романа Харука, голови обласної Асоціації таксистів це тільки оманливе враження ніби щось насправді робиться.

«Так все і залишиться. Вже чотири роки одні розмови. Івано-Франківську на сьогодні потрібні перш за все хороші дороги, а вже потім можна буде говорити про якісь зміни руху. Про що може йти мова, якщо у міської влади немає навіть чіткого аналізу руху», — сказав Роман Харук.

old_editor, 11.09.2009 16:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини