В івано-франківському обласному УНП розкол. Насалик заявив про звільнення із посади голови обласної УНП

Сьогодні в Івано-Франківську мала би відбутися прес-конференція голови обласного осередку УНП Ігоря Насалика. Проте, він на зустріч із журналістами не прибув.

Як пояснив заступник голови обласного осередку УНП Олександр Челядин, Ігоря Насалика затримали у Києві важливі господарські справи, адже він ще й є діючим міським головою Калуша, і уповноважив його донести всю інформацію до журналістів.

Справа у тому, що 2 вересня на звітно-виборчій конференції в Калуші Ігор Насалик оприлюднив заяву про те, що він звільняється із посади очільника обласної УНП і в роботі конференції, яка відбудеться в Івано-Франківську 13 вересня, брати участі не буде.

«Таке своє рішення Ігор Насалик пояснює тим, що в середині партії зникла демократія», — сказав Олександр Челядин.

Також Ігор Насалик серед причин свого звільнення називає і запровадження непрозорого авторитарного стилю керівництва лідером УНП Юрієм Костенком.

УНПісти говорять про те, що їм набридли вічні баталії за крісло обласного очільника між міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом та власне Ігорем Насаликом. Говорять про те, що хотіли би бачити на цій посаді когось третього. Проте, ситуація складається так, що швидше за все, цього разу обласне УНП очолить Віктор Анушкевичус, як найбільш зручна для Юрія Костенка людина.

За словами Олександра Челядина, Ігор Насалик очікує, що після таких заяв його можуть примусово звільнити із лав партії.

Юрій Костенко, наразі, ситуацію довкола обласного осередку УНП не коментує. У його прес-службі кажуть, що всі коментарі можна буде отримати на звітно-виборчій конференції, яка відбудеться уже цієї неділі.



old_editor, 08.09.2009 18:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини