На Прикарпатті оберуть садок, який найкраще виглядає

Обласне управління освіти і науки оголосило змагання на конкурсній основі «Дошкільний навчальний заклад – 2009». Дитсадки області повинні впоратися впродовж тижня, адже конкурс триватиме з 2 до 8 вересня.

Конкурс створений відповідно до програми розвитку дошкільної освіти в Україні з метою розкриття потенціалу ДНЗ у Івано-Франківській області .

«Вже провели перший етап конкурсу, де визначиться кращий ДНЗ краю, — повідомила заступник начальника обласного управління освіти Марія Мрічко. — Другий етап визначить кращий ДНЗ серед міст Івано-Франківської області».

7-8 вересня буде здійснений об'їзд по відповідних дитячих закладах (які перемогли в регіональному етапі), а результати конкурсу будуть оприлюднені 12-15 вересня. Експерти братимуть до уваги лише благоустрій садочку. В групи не ходитимуть, заняття не відвідуватимуть, а оцінюватимуть тільки зовнішній вигляд ДНЗ, стан дитячих майданчиків, упорядкованість території.

«Серед міських ДНЗ участь у конкурс візьме й наш дитсадок №4,який переміг у регіональному етапі ,— говорить начальник міського управління освіти і науки Михайло Верес. — Ми сподіваємося, що він гідно представить себе».

old_editor, 04.09.2009 15:40



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини