Чудодійні властивості ікон і молитов допоможуть побороти не тільки злидні, але й безпліддя — експерт

На прес-конференції в мистецькому центрі «Є» Володимир Ясінець, український видавець релігійно-патріотичної літератури презентувавв власну книгу під назвою «Правда про десятину – основу людської успішності та захисту від розграбувань», а також представив перше перевидання ікони Богородиці Милосердної й Економісси (Домобудівниці) українською мовою.

«Ікони є надзвичайно чудодійними. Ікона Богородиці Милосердної допомагає навернути грішників до Бога. А суть ікони Економісси ( Домобудівниці) полягає в тому, що всі ми маємо прагнути залишити щось по собі, не відволікаючись лише на матеріальні цінності», — каже Володимир Ясінець.

Також книга, яку було презентовано – це збірка україномовних молитов перед іконами, які були взяті з іноземних текстів і вперше перекладалися українською мовою.

«Книга складається з двох частин. Основні питання, які підіймаються – це створення домашньої церкви, практика домашньої молитви, зібрання потужних біблійних молитов проти злиднів, є також радикальні молитви в терпінні, молитви від безпліддя», — розповідає Володимир Ясінець.

old_editor, 26.08.2009 15:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини