Землю «Рибгоспу» заберуть незаконно, обливаючи брудом директора – Йосип Катеринчук

Директора «Березівсько-Хотимирського рибгоспу» Йосипа Катеринчука звинувачують у розкраданні майна рибного господарства та нецільовому використанні земельної ділянки. Однак це лише спосіб позбутися директора, аби заволодіти господарством, переконаний Йосип Катеринчук.

За словами директора «Рибгоспу», справа більш ніж банальна: він звільнив свого працівника, а той шукає будь-яких варіантів помститись і навіть залучив до цього обласних депутатів.

«Шляхом обману та наклепів мене намагаються позбутись. Мешканці подають скарги на мене не відомо на предмет чого власне вони скаржаться, а тепер, начебто, депутат обласної ради Олег Дащенко, дачна ділянка якого знаходиться недалеко від господарства, добиватиметься «справедливості» в обласній раді», — говорить Йосип Катеринчук.

Земля розподілена законно, каже Йосип Катеринчук, і влада вирішуватиме, як розпоряджатись нею надалі. А за образи та неправдиві звинувачення директор «Березівсько-Хотимирського рибгоспу» подаватиме до суду.

Власники присадибних ділянок, поруч рибгоспу кажуть, що Йосип Катеринчук не обґрунтовано та незаконно перекрив вихід до ріки, яка не є приватною власністю. Проте, Йосип Катеринчук каже, що ділянка хоч і державна, однак відповідати за події на ріці йому. «Крім того, через фіртку заходять не лише дачники, а й злодії», — каже Йосип Катеринчук.

Ціна входу для рибалок дуже символічна – 20-25 гривень. «Ціна найдешевша в області. Ми стараємось створити найкращі умови для відпочинку. Дещо вже збудовано, ще треба добудувати тож чекаємо на інвесторів. А хтось, думаючи, що господарство занепадає, хоче забрати його собі і використати під забудову», — каже Йосип Катеринчук.

old_editor, 25.08.2009 21:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини