У влади тиждень, аби скасувати абонентську плату для будинків з лічильниками, інакше ми подаватимемо до суду – Юрій Соловей

Мешканці Івано-Франківська не платитимуть за не отримані комунальні послуги. Зокрема, Юрій Соловей, голова ГО «Громадський форум Івано-Франківська», переконаний, що абсурдно платити у міжопалювальний сезон за теплопостачання.

З метою скасування абонентської плати для будинків із тепловими лічильниками «Громадськіий форум» підготував проект позову до міської влади, прокурора Івано-Франківська та антимонопольного комітету.

«Відреагувати на заяву влада має за тиждень. В іншому разі правосуддя встановить суд. До того ж, цього четверга засідання МВК і в них є можливість вирішити це питання якомога швидше», — говорить Юрій Соловей. В разі ігнорування заяви, Юрій Соловей подасть позов до суду.

За словами лідера «Громадського форуму» від мешканців постійно надходять скарги, що вони не знають за що платять такі суми.

«Багато років поспіль міська влада встановлює теплові лічильники і застосовує абонентську оплату послуг, відповідно створюється двоставковий тариф. Мешканці повинні платити за реально отримані послуги», — говорить Юрій Соловей.

У виникненні конфліктних ситуацій із комунальними підприємствами чи владою, Юрій Соловей радить одразу ж звертатися до суду, так, мовляв, швидше досягти свого.

old_editor, 18.08.2009 19:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини