Депутата від БЮТ звинувачують у покриванні злочинів брата. Прокуратура мовчить. Стасюк говорить про провокацію

На адресу редакції «Малакави», як зрештою, і на всі адреси місцевих ЗМІ, надійшла інформація від такого собі «антикорупціонера», який викриває корупційні дії братів Стасюків.

В інформації говориться, що «лікаря Івано-Франківської міської поліклініки №4 Стасюка Богдана Васильовича усунуто від виконання службових обов’язків, у зв’язку із порушенням Івано-Франківською прокуратурою кримінальної справи проти нього. Богдан Стасюк протягом чотирьох років (2004-2008) років недоплачував працівникам поліклініки 10 % від премії. Ці гроші він, нібито, збирав на ремонт поліклініки. Та таємне все одно колись стає явним.

Крім того прокуратура виявила, що лікар умудрився свого сина Василя Стасюка, який офіційно працював у Кондитерському торговому домі «Берест-Рошен», влаштувати на посаду лікаря-рентгенолога у свою поліклініку, внаслідок чого незаконно розтратив державних коштів в сумі 17642 гривень. Крім того, що обвинувачений розкрадав державне майно та підробляв документи, у прокуратуру надійшли скарги, що він тисне на свідків та потерпілих.

За неофіційною інформацією, незаконну багаторічну діяльність Богдана Стасюка прикривав його рідний брат, директор Івано-Франківського базового медичного коледжу, депутат Івано-Франківської міської ради від фракції БЮТ Стасюк Володимир Васильович. Ця версія поки перевіряється правоохоронними органами. Схоже, що в Івано-Франківську працювала справжня родинно-лікарська мафія»
.

До цього повідомлення «антикорупціонер» додав відскановані постанови прокуратури.

В прокуратурі журналістам «Малакави» повідомили, що наразі, вони не коментуватимуть будь-яку інформацію пов’язану із Богданом Стасюком, і подивувалися звідки хтось може мати на руках постанови прокуратури.

«Ця інформація — звичайна провокація. Хтось, напевне, думає, що я висуватиму свою кандидатуру на наступних виборах міського голови Івано-Франківська, тому хоче зупсувати мені репутацію», — повідомив «Малакаві» Володимир Стасюк.

За його словами, він не має жодного відношення до цієї справи.

«Брат не є моїм підлеглим, тому не можу відповідати за його вчинки. Це питання до міського чи обласного управлінь охорони здоров'я», — сказав Володимир Стасюк.

old_editor, 18.08.2009 19:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини