В Івано-Франківську завтра лікуватимуть білу гарячку Медведєва. Підготовані фотографії, на яких Президент РФ у нетверезому стані

14 серпня о 13 годині на Вічевому майдані, Івано-Франківська міська організація ВО «Свобода» проведе флеш-моб «Лікуємо Медведєва від білої гарячки».

Лікувальним засобом для очільника російської держави стане демонстрація фотоальбому з підбіркою світлин про зовнішню політику Росії щодо України в минулому та сьогодні.

За словами прес-секретаря Івано-Франківської міської організації ВО «Свобода» Віталія Голутяка, необхідні фото шукають в книжках та інтернеті.

«В такий спосіб ми дамо відповідь на нещодавню заяву Президента Росії Дмитра Медведєва. На кожну його фразу буде продемонстрована світлина, яка її спростовує. Наприклад, Дмитро Медведєв сказав, що Росія перебуває у дружніх стосунках з іншими державами. Ми ж покажемо фото, які це спростовують. Світлини стосуватимуться подій в Чечні та Придністров’ї», — каже Віталій Голутяк.

Місцеві «свободівці» вважають, що такі заяви Дмитро Медведєв не міг робити на тверезу голову.

«Зокрема будуть продемонстровані фото, на яких чинний Президент Росії у не зовсім тверезому стані», — повідомив «Малакаві» Віталій Голутяк.

Після презентації фотоальбому відбудеться його урочисте відправлення до консульства РФ у Львові.

old_editor, 13.08.2009 17:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини