Двоставковий тариф на послуги Теплокомуненерго і тарифи на нарахування квартплати найбільше цікавлять івано-франківців

Уже тиждень в Івано-Франківську працює юридична приймальня, заснована лідером ГО «Громадський форум» Юрієм Солов’єм.

За цей час за допомогою до юристів звернулося понад 70 осіб, які отримали правову допомогу.

Найчастіше до консультації звертаються люди з питаннями, які стосуються проблем із застосуванням двоставкового тарифу на послуги Теплокомуненерго, проблем з наданням дозволів щодо встановлення автономного опалення, проблем щодо нарахування тарифів за комунальні послуги та ін. Результати роботи показують, що мешканці міста неабияк потерпають від відвертого нехтування законом з боку різноманітних організацій, які надають житлово-комунальні послуги.

«Вже сьогодні ми допомагаємо складати судові позови що стосуються житлово-комунальних проблем, проводимо консультативну роботу, допомагаємо мешканцям, які потерпають від незаконної забудови зелених зон та дитячих майданчиків», — говорить керівник юридичної консультації Володимир Чорноус.

Первинна мета юридичної приймальні — допомогти івано-франківцям орієнтуватися у правових питаннях, аби вони самі при потребі могли захистити свої права, говорить прес-секретар «Громадського форуму» Микола Грабовецький.

За його словами, юристи приймальні здійснюють консультативну допомогу, але при потребі можуть підготувати справу і до суду.

Довідка

Консультація працює за адресою вул. Чорновола 25, з 16-00 до 18-00 кожного понеділка, середи та п’ятниці.

Прийом громадян здійснюється за попереднім записом за телефоном 59-50-50

old_editor, 12.08.2009 20:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини